Bij Quality LinQ BV in Omgeving Rotterdam
Sr. Werkvoorbereider WTB
Ben jij een ervaren en enthousiaste Werkvoorbereider? Ervaring met het begeleiden van projecten van A tot Z? Wil je graag werken in een groeiende en uitdagende werkomgeving? Communicatief vaardig? Heb je affiniteit met industrie en techniek? Lees dan snel verder!

Klik hier voor meer informatie
Bij Quality LinQ BV in Vlaardingen, Moerdijk, Amsterdam
Aankomend Isolatiemonteur
Wil jij aan de slag als aankomend Isolatiemonteur? Affiniteit met techniek? Heb jij een hands-on mentaliteit? In het bezit van VCA of ben je bereid om deze te behalen? In deze uitdagende functie kun je jezelf ontwikkelen tot volwaardig (Industrieel) isoleerder. Heb je interesse? Lees dan verder!

Klik hier voor meer informatie
Zoek in 68 vacatures:  
Techniek

27.01.2016 Nieuwe technologie gaat infrawereld op zijn kop zetten

Trendwatcher Rob Creemers over robots, zelfrijdende auto’s en klimaatverandering

Metselrobots, bruggen die zelf melden dat onderhoud nodig is, zelfsturende auto’s. De nieuwste technologie verandert de wereld in een razend tempo. Volgens trendwatcher Rob Creemers (69) gaan al deze ontwikkelingen veel banen kosten. Maar er ontstaan ook nieuwe kansen voor bedrijfsleven en infrabeheerders. De dreigende klimaatverandering gaat volgens Creemers ook werk opleveren.

Meer nieuws


Oudere artikelen...

Algemeen

16.01.2017 Infrasite.nl, Railvervoersite.nl en Techniekjobboard.nl bundelen hun krachten

Het medium voor infra en rail vacatures!

Om de arbeidsmarkt in de civiele infra en rail optimaal van dienst te zijn, hebben Infrasite.nl, Railvervoersite.nl en TechniekJobBoard.nl hun krachten gebundeld.

Meer nieuws


Oudere artikelen...